Før

Betaling: Hvordan betaler vi for turen?


Når I har trykket på "BOOK NU OG BETAL SENERE" vil I inden for 24 timer modtage en oversigt med en vedhæftet faktura. Først når fakturaen er betalt, bliver fly og piloter reserveret til jer og I modtager en endelig bekræftelse.
Fakturaen skal derfor betales hurtigst muligt og altid inden planlagt afgangsdato.
Betalingen skal ske til Spar Nord, Roskilde:
Reg. nr.: 9309
Kontonummer: 2090275332
Bagage: Hvad kan vi tage med?


Hver passager kan medbringe én lille håndbagage og én kuffert, efter følgende mål: Håndbagage, 1 stk.:
Mål (max. cm): 40 x 25 x 25
Vægt (max. kg): 5 kg. Kuffert, 1 stk.:
Mål (max. cm): 55 x 40 x 23
Vægt (max. kg): 10 kg. Medbringelse af golftasker, ski, snowboards, barnevogne, klapvogne, babylifte og andet over-sized bagage skal altid godkendes af FLYNOW inden planlagt afgangsdato.
FLYNOW, operatøren og besætningen forbeholder sig retten til altid at kunne afvise bagage, hvis disse overtiger tilladte vægt- og balancebegrænsninger og/eller dimensioner. I disse tilfælde kan FLYNOW sørge for transport af afvist bagage på Passagerernes regning.
Hvorfor benytte FLYNOW?


Spring altid køen over i lufthavnen og flyv kun med dem du kender til og fra jeres destination i Europa. Hos FLYNOW er I som gæster altid i centrum for den bedste service vi kan levere.
Vi gør det nemt og overskueligt at booke jeres helt eget privat fly til foretningsrejser eller privatferier.
- Flyv altid fra privatterminaler i lufthavnene og kom hurtigt ud til flyet - Flyv kun med de mennesker I kender - Flyv komfortabelt med klassens bedste flyvemaskine. - Flyv sikkert med branchens bedste piloter.
Parkering i lufthavnen i Danmark


Parkeringen afhænger af hvilken lufthavn I skal flyve fra. I kan altid finde den opdaterede parkeringsinformation på lufthavnens hjemmeside: Roskilde Lufthavn: Gratis parkering https://www.rke.dk/passagerinfo/parkering-og-transport/parkering Aalborg Lufthavn: Gratis parkering https://www.aal.dk/til-fra/gratis-parkering Aarhus Lufthavn: Betalings parkering https://www.aar.dk/content/aarparkering Billund Lufthavn: Betalings parkering https://www.bll.dk/da-dk/til-lufthavnen/parkering Bornholm/Rønne Lufthavn: https://bornholms-lufthavn.dk/ Esbjerg Lufthavn: https://esbjergairport.dk/rejsende/til-fra/parkering/ Midtjyllands Lufthavn (Karup): https://midtjyllandslufthavn.dk/tilfra/parkering/ København/Kastrup Lufthavn: Betalings parkering https://info.parkering.cph.dk/ Lolland-Falster Lufthavn: http://www.lollandfalsterairport.dk/ HC Andersens Lufthavn (Odense): Gratis parkering https://www.hca-airport.dk/Parkering.68.aspx Stauning Lufthavn: http://stauning-lufthavn.dk/ Sønderborg Lufthavn: Gratis parkering http://www.sonderborg-lufthavn.dk/parkering.html Thisted Lufthavn: https://www.thisted.dk/Institutioner/institution/thistedlufthavn.aspx Vojens/Skrydstrup Lufthavn: Gratis parkering http://vojenslufthavn.dk/
Hvorfor skal FLYNOW have oplysninger om passagererne?


FLYNOW skal inden hver afgang modtage oplysninger om alle passagerer. Det varierer fra land til land, hvilke oplysninger FLYNOW skal have, hvorfor I ved booking vil modtage information herom. FLYNOW skal iht. lovgivningen i de enkelte lande videregive disse informationer til landets grænsekontrol inden afgang. Manglende eller ukorrekte personoplysninger kan føre til at FLYNOW ikke må lette, ikke må lande eller at passagerer udtages til kontrol før eller efter flyvningen.
Kæledyr: Må vi medbringe kæledyr?


Kæledyr er tilladt ombord på alle FLYNOW’s flyvninger, dog kun med forud accept fra FLYNOW. Kæledyr defineres som alle dyr, man holder i sit hjem, f.eks. (men ikke begrænset hertil) hunde, katte, fugle, gnavere, krybdyr, fisk m.fl. FLYNOW skal have information om der medbringes kæledyr, hvilke og antal hurtigst muligt, dog senest 3 hverdage inden planlagt afgangsdato. Der kan være situationer hvor FLYNOW på baggrund af myndighedskrav på destinationen, bliver nødsaget til at afvise transport af kæledyr. Medbringes kæledyr eller dyr generelt uden FLYNOW’s godkendelse, vil det resultere i en ekstra regning til Bestiller på DKK 10.000,- pr. kæledyr + faktiske omkostninger forbudet hermed (ekstra rengøring af fly, bøder pålagt FLYNOW ved indførsel af ulovlige dyr/kæledyr, eventuel returflyvning o.lign.)
Zoneoversigten: Hvilken zone ligger vores destination i?


I finder Zoneoversigten her. Hvis I er i tvivl om hvilken zone jeres destination ligger I, bedes I kontakte os, så vi kan få destinationen placeret på kortet.
Gravid: Må gravide flyve med?


Følgende regler gælder for gravide passagerer: Uge 0 - 34 (33+6): Ingen restriktioner Uge 35-37 (34+0-36+6): Gravide må gerne flyve med mod fremvisning er lægeerklæring, som erklærer at den gravide er i stand til at flyve. Lægeerklæring betales af den gravide selv. FLYNOW anbefaler ikke at gravide flyver i mere end 2 timer af gangen, efter uge 34+0. Uge 38 og frem (37+): Gravide skal ikke flyve efter uge 37+0.

Under

Sikkerhedskontrol i lufthavnen


Selvom I skal flyve med privatfly, er det stadig den samme sikkerhedskontrol der gælder, som når I flyver med rutefly. Sørg derfor for at I overholder reglerne om væsker, medicin, våben/ammunition, spidse genstande, lightere m.m.
I finder den komplette liste over forbudte genstande på Trafikstyrelsens hjemmeside: https://flypassager.dk/Bagageregler
Catering ombord


Følgende standard cateringpakke er altid ombord og inkluderet i prisen: 4 pilsner øl 4 classic øl 2 cola 2 cola sukkerfri 1 appelsin sodavand 1 kondi sodavand 8 kildevand 2 danskvand 1 kande kaffe 1 kande the Snacks Alt dette er til rådighed på hver booking. Der vil ikke blive fyldt op med nye forsyninger til returflyvningen. Hvis der ønskes catering ud over dette, skal det aftales på forhånd.

Vi kan levere næsten alt slags catering til jeres tur mod et cateringtillæg
Toilet: Er der toilet ombord?


JA! :-) Vores fly har ét mindre toilet. Det ligger i mellem cockpittet og kabinen.

Efter

Hvad er Friends of FLYNOW?


Friends of FLYNOW er en medlemsside for vores mest loyale kunder.
Når I har haft 5 ture inden for 24 måneder (med samme betaler, dvs. på samme CVR nummer eller samme privatperson), bliver I automatisk inviteret til “Friends of FLYNOW”.

Det er frivilligt om I ønsker at melde jer til, det er et gratis tilbud til vores mest loyale kunder. Som “Friends of FLYNOW” får I adgang til jeres egen profil, som gør det endnu nemmere at booke jeres privatfly. I vil også kunne se vores særlige kampagneside, hvor fra I kan se hvornår det er ekstra fordelagtigt at flyve i vores privatfly.
Glemte effekter


Har I glemt noget i et af vores fly, vil det højst sandsynligt blive fundet af vores besætning. Kontakt os gerne hurtigst muligt, hvis I mangler noget.
Var det nemt?


Var det nemt at booke og flyve med FLYNOW? Så vil vi meget gerne høre fra jer, så vi kan dele jeres anbefaling med andre af vores kunder.
Var det derimod ikke nemt? Eller var der noget vi kunne gøre bedre? Så vil vi også gerne høre fra jer! Vores mål er at tilbyde den nemmeste vej på første klasse, så først når I er tilfredse, er vi tilfredse. Vi arbejder konstant på at optimere vores arbejdsgange, hjemmeside og flyoplevelsen - og hertil bruger vi aktivt den feedback vi får fra vores kunder.

Covid-19

Introduktion omkring Covid-19


Lovgivningen omkring Covid-19 bliver hele tiden justeret, hvorfor vi gør opmærksom på at denne information senest er opdateret d. 1. november 2020 og at det til enhver tid er op til hver enkelt passager, at sætte sig grundigt ind i de regler, der gør sig gældende for den destination de rejser til/fra.
Skal vi bære masker?


Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) anbefaler, at bære ansigtmaske ved rejser. Dette støtter vi op om og uddeler masker til alle passagerer.
Da flyet er jeres og det udelukkende er jeres gruppe, der er i flyet, bestemmer I selv, om I ønsker at bære masker inde i kabinen. Bemærk dog, at det er et krav i de fleste europæiske lufthavne at alle passagerer over 6 år skal bære masker igennem lufthavnen.
I vil opleve at vores besætning bærer masker.
Hvor sikkert er det at benytte jeres fly ift. Covid-19?


Efter hver flyvning, sørger vores besætning for at afspritte alle overflader og berøringspunkter i kabinen, så flyet er rent når I ankommer. Vi bærer selv ansigtsmasker og tilbyder ligeledes sprit og ansigtsmasker til vores passagerer, således smitterisikoen minimeres. Yderligere bliver luften i kabinen ikke genbrugt, hvilket sikrer en høj luftkvalitet.
Indrejse- og rejserestriktioner, herunder karantæne, stikprøver og tests


Passagerer der er eller føler sig syge, skal blive hjemme og vil kunne blive afvist i lufthavnen. I skal være opmærksomme på, at der kan være indrejse- og rejserestriktioner på nogle destinationer, herunder krav om karantæne, stikprøver og tests. Det er op til den enkelte passager at undersøge om vedkommende opfylder de nødvendige krav for indrejse på destinationen. I kan få svar hos de relevante lokale myndigheder, såsom Udenrigsministeriet.
Syg? Bliv hjemme!


Er nogle passagerer syge med Covid-19, skal de blive hjemme og vil blive nægtet boarding.
Såfremt alle passagerer er syge med Covid-19 skal flyvningen aflyses og vores annulleringsregler vil være gældende. Kontakt os dog hurtigst muligt, så vi samme kan finde en god løsning.

Denne FAQ er senest opdateret d. 1. november 2020.

Ofte stillede spørgsmål.

FLYNOW wing.png